Wat zijn de voordelen van een sidetable

Als je het woord sidetable letterlijk vertaald krijg je een zijtafel. En dit verraad eigenlijk ook precies de functie van deze tafel. Het is een smalle tafel die je vaak aan de zijkant van een voorwerp of de muur plaatst. Het is een manier om een lege ruimte op een functionele manier op te vullen. Het is een tafel die vaak ingezet wordt voor zowel praktische als decoratieve doeleinden. Er hangen veel voordelen aan zo een smalle tafel. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Weg met die lege ruimte!

We hebben het hierboven al even benoemd, maar een sidetable is perfect om een lege ruimte in huis op te vullen. Of je dit nu in de woonkamer of je hal doet, zo een smalle tafel is vaak de perfecte oplossing om een lege ruimte op een stijlvolle manier aan te kleden.
Vaak hebben mensen nét die ene muur in huis waarmee ze niet precies weten wat ze er mee moeten doen. Een hele lege muur is ook weer zo saai, maar je wilt het ook niet te druk maken. Als je er een sidetable plaatst los je dat probleem direct op. Kijk maar eens goed rond in je huis. Je hebt vast wel dat ene lege plekje waar zo een smalle tafel perfect in zal staan.

Het ultieme meubel om je huis mee te stylen

Als je op zoek bent naar een meubel om je huis nét dat stukje extra’s te geven, is een sidetable een goede oplossing. Naast dat het door zijn omvang weinig ruimte in beslag neemt, biedt het wel weer de ruimte aan om er een mooi pronkstuk van te maken. De tafel biedt een mooi platform aan voor dat ene mooie fotolijstje wat je nog had staan, je lievelingskaars en je favoriete plant. Je kunt het allemaal kwijt op je smalle tafel. Zo krijgt de ruimte waar de tafel staat direct een andere look. Het is een betaalbare manier van het opleuken van je woonruimte. Je kunt de voorwerpen op de tafel ook regelmatig veranderen en wisselen. Zo kan je er ook seizoensgebonden voorwerpen op kwijt. Denk hier bij aan paastakken tijdens Pasen, kerstversiering tijdens kerst en pompoen lantaarntjes tijdens Halloween.

Voor elk budget

Je kunt werkelijk waar binnen elk budget een sidetable vinden. Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn. De prijs van de tafel hangt af van de gebruikte materialen en het merk. Je heb de tafels al vanaf € 50,- Een klein bedrag voor een item waar je lang plezier van zult hebben. Goedkope meubels, zoals sidetables, vind je bijvoorbeeld bij Emob. Dit is een grote meubelpartij met betaalbare meubels in het aanbod.

Creëer extra opbergruimte

Waar een sidetable zich ook perfect voor kan lenen, is het creëren van extra opbergruimte. Je hebt tafels met vakken waar je opbergdozen in kwijt kunt. Zo oogt het strak en opgeruimd en kun je al jouw spullen netjes opbergen. Tip: Kies voor opbergdozen die matchen met de tafel en de rest van je interieur.

Andere berichten uit deze categorie

Het ultieme comfort: een diepe duik in de wereld van tweepersoonsbedden 180×200

Lees dit artikel

De magie van kunst aan je muur: meer dan enkel decoratie

Lees dit artikel

Vier ideeën voor een originele deur

Lees dit artikel